Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaparzyć kawę rozpuszczalną (2 łyżki + 1/2 łyżeczki cukru) 300 ml, ostudzić 4 białka ubić 4 żółtka plus cukier puder 1/2 szkl. utrzeć po łyżce dodawać 500 g mascarpone dodać białko biszkopty bonitki z biedry podłużne zamoczyć w esecji kawowej , na to krem dwie wartstwy biszkoptów
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1951
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1951
Składniki
zółtka ubic z cukrem pudrem, dodawać po łyżce mascarpone, dodać ubite białka, przekładać : namoczone w kawie biszkopty krem namoczone w kawie biszkopty krem