Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaparzyć kawę rozpuszczalną (2 łyżki + 1/2 łyżeczki cukru) 300 ml, ostudzić 4 białka ubić 4 żółtka plus cukier puder 1/2 szkl. utrzeć po łyżce dodawać 500 g mascarpone dodać białko biszkopty bonitki z biedry podłużne zamoczyć w esecji kawowej , na to krem dwie wartstwy biszkoptów
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
zółtka ubic z cukrem pudrem, dodawać po łyżce mascarpone, dodać ubite białka, przekładać : namoczone w kawie biszkopty krem namoczone w kawie biszkopty krem