Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaparzyć kawę rozpuszczalną (2 łyżki + 1/2 łyżeczki cukru) 300 ml, ostudzić 4 białka ubić 4 żółtka plus cukier puder 1/2 szkl. utrzeć po łyżce dodawać 500 g mascarpone dodać białko biszkopty bonitki z biedry podłużne zamoczyć w esecji kawowej , na to krem dwie wartstwy biszkoptów
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13430
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1532
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14803
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6093
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13430
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1532
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14803
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6093
Składniki
zółtka ubic z cukrem pudrem, dodawać po łyżce mascarpone, dodać ubite białka, przekładać : namoczone w kawie biszkopty krem namoczone w kawie biszkopty krem