Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
torck z kremem czekoladowym otulony nutellą
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1302
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1096
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1302
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1096
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Składniki
biszkopt przekroić na 3 częsci. kazdą nasączyć wg uznania (ja użyłam kilka kropel aromatu bananowego). Ubić śmietanę, w trakcie ubijania wspać śnieżki. Czekolady rozpuścić na parze. żelatynę rozpuścić w niewieliej ilości wody. Do ubitej na sztywno śmietany wlać czekolady a na koniec żelatynę. Obłożyć kremem placki (za wyjątkiem wierzchu). Dobrze docisnąć do siebie placki. Nutellę utrzeć z kasią. Kremem obłożyć ciasto. Posypać zabarwionymi wiórkami, ozdobić ozdobami z masy cukrowj wg uznania. Smacznego.