Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1331
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5856
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18518
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1331
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5856
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18518
Składniki
Upiec trzy biszkopty.
Masę o smaku śmietankowym ubić z jedną śmietaną 36%.Przełożyć nią biszkopt.
Masę o smaku malinowym ubić z drugą śmietaną 36%.Połową tej masy przełożyć kolejny biszkopt.
Na wierzch ostatniego biszkoptu rozsmarować cienką warstwę kremu.
Na rosmarowany krem położyć opłatek aby dokładnie dolegał.
Szprycą o odpowiedniej końcówce robić ,,kwiatki dookoła tortu.