Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty deser bez dodatku cukru i słodzika. Sto procent wege :)
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3336
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 371
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54813
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3336
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 371
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54813
Składniki
Mrożone mango rozmrażamy w rondelku. Wyłączamy palnik i dodajemy do gorących owoców pokruszoną tabliczkę gorzkiej czekolady. Mieszamy.
Do wysokiego naczynia dodajemy dwa obrane banany, sok pomarańczowy, łyżkę soku z cytryny i gęsta część mleka kokosowego z puszki. Blendujemy.
Do zblendowanych bananów dodajemy nasiona Chia i odstawiamy na 30 minut.
Na dno pucharków wykładamy mango z czekoladą. Następnie wykładamy pudding bananowy. Całość dekorujemy plasterkami kiwi. Smacznego