Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty deser bez dodatku cukru i słodzika. Sto procent wege :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4908
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9636
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4908
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9636
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1429
Składniki
Mrożone mango rozmrażamy w rondelku. Wyłączamy palnik i dodajemy do gorących owoców pokruszoną tabliczkę gorzkiej czekolady. Mieszamy.
Do wysokiego naczynia dodajemy dwa obrane banany, sok pomarańczowy, łyżkę soku z cytryny i gęsta część mleka kokosowego z puszki. Blendujemy.
Do zblendowanych bananów dodajemy nasiona Chia i odstawiamy na 30 minut.
Na dno pucharków wykładamy mango z czekoladą. Następnie wykładamy pudding bananowy. Całość dekorujemy plasterkami kiwi. Smacznego