Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty deser bez dodatku cukru i słodzika. Sto procent wege :)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244667
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19999
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 526
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 606
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7034
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244667
Składniki
Mrożone mango rozmrażamy w rondelku. Wyłączamy palnik i dodajemy do gorących owoców pokruszoną tabliczkę gorzkiej czekolady. Mieszamy.
Do wysokiego naczynia dodajemy dwa obrane banany, sok pomarańczowy, łyżkę soku z cytryny i gęsta część mleka kokosowego z puszki. Blendujemy.
Do zblendowanych bananów dodajemy nasiona Chia i odstawiamy na 30 minut.
Na dno pucharków wykładamy mango z czekoladą. Następnie wykładamy pudding bananowy. Całość dekorujemy plasterkami kiwi. Smacznego