Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój szybki i ulubiony deser truskawkowy
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336591
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3504
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422577
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2405
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336591
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3504
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422577
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2405
Składniki
Kruszonka: wszystkie składniki wyrobić ze sobą.
Truskawki umyć i pokroić na kawałki. Kokilki(naczynia do zapiekania) wysmarować masłem,można również użyć naczynia żaroodpornego . Do kokilek włożyć truskawki i posypać drobną kruszonką.
Piec w nagrzanym piekarniku 180st C około 25-30 min. Podawać na ciepło.