Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój szybki i ulubiony deser truskawkowy
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9205
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2386
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 207
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9205
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2386
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1178
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 207
Składniki
Kruszonka: wszystkie składniki wyrobić ze sobą.
Truskawki umyć i pokroić na kawałki. Kokilki(naczynia do zapiekania) wysmarować masłem,można również użyć naczynia żaroodpornego . Do kokilek włożyć truskawki i posypać drobną kruszonką.
Piec w nagrzanym piekarniku 180st C około 25-30 min. Podawać na ciepło.