Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój szybki i ulubiony deser truskawkowy
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 86
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 182
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 376
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 86
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 182
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 376
Składniki
Kruszonka: wszystkie składniki wyrobić ze sobą.
Truskawki umyć i pokroić na kawałki. Kokilki(naczynia do zapiekania) wysmarować masłem,można również użyć naczynia żaroodpornego . Do kokilek włożyć truskawki i posypać drobną kruszonką.
Piec w nagrzanym piekarniku 180st C około 25-30 min. Podawać na ciepło.