Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój szybki i ulubiony deser truskawkowy
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Kruszonka: wszystkie składniki wyrobić ze sobą.
Truskawki umyć i pokroić na kawałki. Kokilki(naczynia do zapiekania) wysmarować masłem,można również użyć naczynia żaroodpornego . Do kokilek włożyć truskawki i posypać drobną kruszonką.
Piec w nagrzanym piekarniku 180st C około 25-30 min. Podawać na ciepło.