Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE I SMACZNE
Składniki
TRUSKAWKI POSYPAĆ CUKREM,ODSTAWIĆ NA KILKA MINUT.
SEREK WYMIESZAĆ Z TRUSKAWKAMI.
CIASTO POCIĄĆ NA KWADRATY O BOKU OKOŁO 10 CM(8 SZTUK)
NA JEDNYM KWADRACIE UŁOŻYĆ MASĘ SEROWO-TRUSKAWKOWĄ,PRZYKRYĆ DRUGIM KWADRATEM I SKLEIĆ BRZEGI.
NA WIERZCHU MOŻNA ZROBIĆ KILKA NACIĄĆ.TO SAMO POSTĄPIĆ Z POZOSTAŁYM CIASTEM I MASĄ
UŁOŻYĆ KIESZONKI NA BLASZE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC PRZEZ 20 MINUT W TEMPERATURZE 200 STOPNI.
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47469
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 86