Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
TRUSKAWKI POSYPAĆ CUKREM,ODSTAWIĆ NA KILKA MINUT.
SEREK WYMIESZAĆ Z TRUSKAWKAMI.
CIASTO POCIĄĆ NA KWADRATY O BOKU OKOŁO 10 CM(8 SZTUK)
NA JEDNYM KWADRACIE UŁOŻYĆ MASĘ SEROWO-TRUSKAWKOWĄ,PRZYKRYĆ DRUGIM KWADRATEM I SKLEIĆ BRZEGI.
NA WIERZCHU MOŻNA ZROBIĆ KILKA NACIĄĆ.TO SAMO POSTĄPIĆ Z POZOSTAŁYM CIASTEM I MASĄ
UŁOŻYĆ KIESZONKI NA BLASZE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC PRZEZ 20 MINUT W TEMPERATURZE 200 STOPNI.