Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Truskawkowy pudding z tapioki z dodatkiem jogurtu i malin to miłość od pierwszego spróbowania. Delikatnie słodki, pełen małych miękkich kulek podbija serca każdego, kto go spróbuje.
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 203
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 83
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 203
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 83
Składniki
Tapiokię zalej woda(11/2 szkl) i odstaw na godzinę. Przepłucz na sicie gorąca woda. Przełóż do garnka i zalej woda( 2- 2,5szkl.). Gotuj 15-20 min, mieszaj co jakiś czas. Ugotowane kulki będą przezroczyste. Przelej zimna woda. Wymieszaj z musem z truskawek. Przełóż do szklanek, dodaj jogurt i maliny.