Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Truskawkowy pudding z tapioki z dodatkiem jogurtu i malin to miłość od pierwszego spróbowania. Delikatnie słodki, pełen małych miękkich kulek podbija serca każdego, kto go spróbuje.
Pyszne owsiano-kakaowe kuleczki których nie trzeba piec ! UWAGA: Jest to des...
Odsłon: 62
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 2277
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 1835
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 305
Pyszne owsiano-kakaowe kuleczki których nie trzeba piec ! UWAGA: Jest to des...
Odsłon: 62
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 2277
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 1835
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 305
Składniki
Tapiokię zalej woda(11/2 szkl) i odstaw na godzinę. Przepłucz na sicie gorąca woda. Przełóż do garnka i zalej woda( 2- 2,5szkl.). Gotuj 15-20 min, mieszaj co jakiś czas. Ugotowane kulki będą przezroczyste. Przelej zimna woda. Wymieszaj z musem z truskawek. Przełóż do szklanek, dodaj jogurt i maliny.