Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto bardzo smaczne, proste i szybkie w wykonaniu. Maliny można zastąpić innymi owocami, świeżymi lub zamrożonymi.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 334
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 334
Składniki
wykonanie; Margarynę zmiksować z cukrami na puszystą masę. Dodawać stopniowo po jednym jajku. Gdy masa będzie wymieszana, dodawać po łyżce mąki, przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksować do uzyskania puszystej masy. Kruszonkę wyrobić z podanych składników. Ma być sypka. Na ciasto wyłożyć maliny, posypać kruszonką. Piec w 170* od 50- 60 minut. Duża blacha