Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto bardzo smaczne, proste i szybkie w wykonaniu. Maliny można zastąpić innymi owocami, świeżymi lub zamrożonymi.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15197
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15197
Składniki
wykonanie; Margarynę zmiksować z cukrami na puszystą masę. Dodawać stopniowo po jednym jajku. Gdy masa będzie wymieszana, dodawać po łyżce mąki, przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksować do uzyskania puszystej masy. Kruszonkę wyrobić z podanych składników. Ma być sypka. Na ciasto wyłożyć maliny, posypać kruszonką. Piec w 170* od 50- 60 minut. Duża blacha