Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 719
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 719
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Składniki
z mleka i budyni gotujemy budyń
z pozostałych składników zrobić ciasto, podzielić je na dwie części.
1 częsć rozwałkować na blachę, na to ułożyć plasterki jabłek a na jabłka wylac gorący budyń. Przykryć druga połową ciasta.
piec w rozgrzanym piekarniku w temperatyrze 180 stopni około godziny.
po upieczenmiu posypać cukrem pudrem.
smacznego