Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1044
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1044
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Składniki
z mleka i budyni gotujemy budyń
z pozostałych składników zrobić ciasto, podzielić je na dwie części.
1 częsć rozwałkować na blachę, na to ułożyć plasterki jabłek a na jabłka wylac gorący budyń. Przykryć druga połową ciasta.
piec w rozgrzanym piekarniku w temperatyrze 180 stopni około godziny.
po upieczenmiu posypać cukrem pudrem.
smacznego