Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1290
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1056
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 297
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4584
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1290
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1056
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 297
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4584
Składniki
Masło stopić na wodzie, dodać mleko, cukier, cukier waniliowy. Zagotować.
Gotować ok. 1 godziny cały czas mieszając, gdy zaczyna gęstnieć dodać kakao.
Gdy masa zgęstnieje odstawić i mieszać, aż wystygnie.
Przełożyć andrut, następnie przyłożyć go czymś ciężkim, żeby się skleił.