Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser do kawy, wystarczą nam tylko trzy składniki i 20 minut żeby delektować się wafelkowymi kuleczkami.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Składniki
1. Ciastka kruszymy i blendujemy bardzo drobno, dodajemy połowę mleka zagęszczonego i dokładnie mieszamy.
2. Masę wychodzi gęsta, z której robimy małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Następnie zanurzamy w pozostałym mleku.
3. Kuleczki obtaczamy w bardzo drobno pokruszonych orzechach ja użyłam do tego blendera.
4. Chłodzimy w lodówce 30 minut. 5. Gotowe. 6. Smacznego.