Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko dwa składniki a efekt WOW . Czym zaskoczycie gości ?
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Polecam masę krówkową firmy bakalland . Smak doskonały,naturalny nie przesłodzony z waflami tworzą fajną spójność . https://bakalland.pl/produkt/bakalland/bakalie/dodatki-do-wypiekow/masa-krowkowa-o-smaku-tradycyjnym/ 2 puszki masy krówkowej wystarczają na jedno opakowanie wafli . Każdy tafel wafla smarujemy masą . Bez masy zostawiamy górę , czyli ostatnią warstwę wafli . Potrzebujemy ostry nóż , najlepiej taki do krojenia chleba . Złożoną stertę słodkości kroimy w dowolne wzory .