Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są idealne, kiedy nie mamy pomysłu na ciasto. Smakują wybornie.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2723
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1523
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2723
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1523
Składniki
Margarynę wraz z cukrem rozgrzać. Ostudzić, po czym dodawać po jednym jajku. Następnie rozmieszać kakao i mleko w proszku, po czym wsypać je do ostudzonej margaryny. Na samym końcu dodać resztę dodatków: ciastka, galaretkę w cukrze pokrojoną w kostkę, bakalie, posiekane orzechy włoskie. RADA: jeżeli dodatki będą ciężkie do wmieszania należy delikatnie podgrzać margarynę z kakao i wtedy je dodać.