Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ciasteczka z sercem i od serca ;-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Jajko utrzeć z cukrem,dodać olej,zapach,proszek,mąkę i szczyptę barwnika.Zmiksować na jednolitą masę.Przełożyć ciasto do papilotek i wstawić do rozgrzanego piekarnika(180) na 20 min.Po ostygnięciu polukrować i namalować pisakiem serduszka.
SMACZNEGO