Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, pachnące wanilią i z ulubionymi dodatkami gofry. Idealne na śniadanie lub deser dla całej rodziny.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1096
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113479
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1528
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1096
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113479
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1528
Składniki
W jednej misce mieszamy maślankę, mleko, olej i żółtka. W drugiej mąkę, skrobię, proszek do pieczenia i sodę. Białka ubijamy na sztywno
Do mokrych składników dodajemy suche, aromat lub laskę wanilii i na koniec ubite białka. Mieszamy (ja zrobiłam to ręcznie) do dokładnego połączenia i pieczemy gofry.