Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wilgotna i szybka babka brzoskwiniowa z dodatkiem jogurtu i budyniu brzoskwiniowego długo zachowuje świeżość i wilgotność
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 695
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 695
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej oraz jogurt. Dodaj przesianą mąkę z proszkiem i budyniami . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Formę na babkę posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka .
Po wystudzeniu polej lukrem i posyp wiórkami kokosowymi.