Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wilgotna i szybka babka brzoskwiniowa z dodatkiem jogurtu i budyniu brzoskwiniowego długo zachowuje świeżość i wilgotność
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 134
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 126
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 134
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 126
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej oraz jogurt. Dodaj przesianą mąkę z proszkiem i budyniami . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Formę na babkę posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka .
Po wystudzeniu polej lukrem i posyp wiórkami kokosowymi.