Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wilgotna i szybka babka brzoskwiniowa z dodatkiem jogurtu i budyniu brzoskwiniowego długo zachowuje świeżość i wilgotność
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 49
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5544
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 49
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5544
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj olej oraz jogurt. Dodaj przesianą mąkę z proszkiem i budyniami . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Formę na babkę posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka .
Po wystudzeniu polej lukrem i posyp wiórkami kokosowymi.