Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i aromatyczne danie, może być podwieczorkiem lub lekką kolacją
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7901
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1170
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7901
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1170
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
Składniki
1. ugotować makaron, przelać zimna wodą odsączyć, 2. ser rozetrzeć widelcem, dodać jajko, cukier, cukier waniliowy i cynamon, dokładnie wymieszać, 3. śliwki pokroić na grubsze plastry, makaron, ser i śliwki wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego, piec ok 25 min w 175 st, smacznego