Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i aromatyczne danie, może być podwieczorkiem lub lekką kolacją
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5435
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 941
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5089
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5435
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 941
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5089
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1381
Składniki
1. ugotować makaron, przelać zimna wodą odsączyć, 2. ser rozetrzeć widelcem, dodać jajko, cukier, cukier waniliowy i cynamon, dokładnie wymieszać, 3. śliwki pokroić na grubsze plastry, makaron, ser i śliwki wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego, piec ok 25 min w 175 st, smacznego