Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki bez dodatku drożdży, zrobione z mąki orkiszowej i bananów. Smakują znakomicie i są dużo zdrowsze od tradycyjnych
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34692
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9145
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34692
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9145
Składniki
Banany należy obrać i zblendować na mus. Dodajmy jajko, mąkę, mleko roślinne, sól i sodę oczyszczoną i wszystko mieszamy aż powstanie jednolita masa.
Rozgrzewamy olej. Pączki nakładamy na olej dwoma łyżeczkami. Smażymy, aż solidnie zbrązowieją. Usmażone przekładamy na ręcznik papierowy. Czekamy, aż ostygną i posypujemy cukrem pudrem.
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować takie pączki.