Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki bez dodatku drożdży, zrobione z mąki orkiszowej i bananów. Smakują znakomicie i są dużo zdrowsze od tradycyjnych
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30813
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30813
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3060
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Składniki
Banany należy obrać i zblendować na mus. Dodajmy jajko, mąkę, mleko roślinne, sól i sodę oczyszczoną i wszystko mieszamy aż powstanie jednolita masa.
Rozgrzewamy olej. Pączki nakładamy na olej dwoma łyżeczkami. Smażymy, aż solidnie zbrązowieją. Usmażone przekładamy na ręcznik papierowy. Czekamy, aż ostygną i posypujemy cukrem pudrem.
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować takie pączki.