Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Baranek z masła piękna ozdoba święconki oraz Śniadania Wielkanocnego
Nożyk, praska do czosnku/widelec
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5349
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1688
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1720
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5349
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1688
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1720
Składniki
Na kostce masła rysuje baranka, następnie nożem go wycinam i „modeluje” aby nadać barankowi jak najładniejszy kształt. Gdy baranek jest już gotowy widelcem robiąc „fale” powstaje wełna. Można użyć do tego praski do czosnku, wyciskając pozostałe masło i nakładając je na baranka. Z pieprzu robię oczy, z szczypiorku powstały różki .