Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podaję przepis na inne połączenie brukselki,tak mało docenianej kapustki. Pyszne ,dietetyczne i bardzo smaczne,polecam serdecznie:)
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 130
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 193
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 311
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 130
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 193
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 311
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce,pora pokroić w talarki ze skosu,cykorię przekroić na pół wyciąć gorzki głąb,wrzucić na rozgrzaną masłem patelnię. Osobno ugotować brukselkę w posolonej wodzie przez 5 min. Odcedzić i wrzucić na patelnię do podsmażonych warzyw. Wszystko podsmażać 10min.by warzywa były w miarę miękkie.Doprawić pieprzem i solą do smaku. Podawać do potraw mięsnych lub rybnych. Można również zajadać same jako główne danie.
Smacznego życzę!