Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do obiadu,jak również jako samodzielne danie. Serdecznie polecam:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Składniki
Brukselkę oczyścić z brzydkich listków,wypłukać. Wodę doprawioną kwaskiem,solą i cukrem zagotować. Na gotującą wrzucić brukselkę i od momentu zagotowania gotować 7-10min. Wyjąć chochlą cedzakową,przestudzić i polać sosem czosnkowo-grzybowym. Smacznego życzę!