Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny,zdrowy dodatek do obiadu lub solo dla miłośników brukselki :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232075
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19203
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1645
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232075
Składniki
Brukselkę oczyścić i pokroić w grubsze plasterki. Pomidory odsączyć z oleju i pokroić na mniejsze kawałki. Orzechy posiekać. Na patelnię wlać trochę oleju z pomidorów i podsmażyć pokrojoną brukselkę ok 5 min. Do brukselki dodać pomidory i przeciśnięty przez praskę czosnek.Wymieszać,dolać ok 1/2 szklanki wody,posiekane orzechy i gotować do odparowania wody.Doprawić pieprzem i solą.Smacznego :)