Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na dużą porcje witamin w postaci brukselki. Podałam ją jak najprościej się da, gotując na parze, dzięki czemu zachowała swoje całe bogactwo smaku i witamin. Może jedynie ta zasmażka nie jest zbyt zdrowa, ale przecież coś od życia się nam należy. :)
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3998
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 169
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 593
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 544
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3998
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 169
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 593
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 544
Składniki
Brukselkę umyć, doprawić solą i gotować na parze do miękkości (ok. 15 min. w szybkowarze). Masło rozpuścić w garnuszku, a następnie dodać bułkę tartę i podsmażyć. Tak przygotowaną zasmażkę polać ugotowaną brukselkę.
Smacznego :)