Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka surówka z wieloma witaminami . Pasuje do każdego dania .
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 250
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 354
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4462
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3691
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 250
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 354
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4462
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3691
Składniki
Buraczki gotujemy do miękkości . Po ugotowaniu odcedzamy i letnie obieramy i zostawiamy do całkowitego wystygnięcia . Gdy buraczki wystygną ścieramy je tarce o grubych oczkach , cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę i dodajemy do buraczków . Doprawiamy do smaku .
Buraczki najlepiej zrobić 2 godziny przed podaniem żeby się przegryzły .