Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsa: gotowane lub pieczone buraczki z dodatkiem ostrego chrzanu i słodkiego jabłka.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Składniki
Ugotowane lub upieczone buraczki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Jabłko obieramy i również ścieramy na tarce. Dodajemy chrzan: może być świeży /starty na tarce o drobnych oczkach/ lub ze słoiczka. Całość doprawiamy do smaku pieprzem i cukrem, mieszamy i odstawiamy na 30 min. w chłodne miejsce.