Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsa: gotowane lub pieczone buraczki z dodatkiem ostrego chrzanu i słodkiego jabłka.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
Ugotowane lub upieczone buraczki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Jabłko obieramy i również ścieramy na tarce. Dodajemy chrzan: może być świeży /starty na tarce o drobnych oczkach/ lub ze słoiczka. Całość doprawiamy do smaku pieprzem i cukrem, mieszamy i odstawiamy na 30 min. w chłodne miejsce.