Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam spróbować.Na ciepło do obiadu świetny dodatek:)
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3967
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 144
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 567
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 374
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3967
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 144
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 567
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 374
Składniki
Buraki ugotować w łupie.Wystudzić ,obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Por pokroić w cieńkie talarki,dać na rozgrzane masło i zeszklić. Pod koniec duszenia dodać mąkę i lekko zrumienić ,tak około 3 min. Do utartych i zagrzanych buraków dać pora,łyżkę kminku,sól,kwasek i cukier do smaku. Zagotować.
Smacznego życzę!