Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam spróbować.Na ciepło do obiadu świetny dodatek:)
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 21
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 95
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 21
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 95
Składniki
Buraki ugotować w łupie.Wystudzić ,obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Por pokroić w cieńkie talarki,dać na rozgrzane masło i zeszklić. Pod koniec duszenia dodać mąkę i lekko zrumienić ,tak około 3 min. Do utartych i zagrzanych buraków dać pora,łyżkę kminku,sól,kwasek i cukier do smaku. Zagotować.
Smacznego życzę!