Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pierwszy raz dodałam kminek do buraczków z ciekawości smaku.Powiem wyszły przesmaczne:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 842
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420473
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1761
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 842
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420473
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1761
Składniki
Buraki umyte ugotować w łupinach około 1 godz.Wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki lub w młynku do mielenia mięsa z dodatkami do warzyw. Dać do rondla,dodać kminek , a osobno zrobić zasmażkę na maśle. Do gorących buraczków dodać zasmażkę ,doprawić do smaku wg.swojego smaku,zasmażyć. Smacznego życzę!