Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pierwszy raz dodałam kminek do buraczków z ciekawości smaku.Powiem wyszły przesmaczne:)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 198
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2451
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 181
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 218
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 198
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2451
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 181
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 218
Składniki
Buraki umyte ugotować w łupinach około 1 godz.Wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki lub w młynku do mielenia mięsa z dodatkami do warzyw. Dać do rondla,dodać kminek , a osobno zrobić zasmażkę na maśle. Do gorących buraczków dodać zasmażkę ,doprawić do smaku wg.swojego smaku,zasmażyć. Smacznego życzę!