Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pierwszy raz dodałam kminek do buraczków z ciekawości smaku.Powiem wyszły przesmaczne:)
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3850
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 704
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8858
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3850
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 704
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8858
Składniki
Buraki umyte ugotować w łupinach około 1 godz.Wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki lub w młynku do mielenia mięsa z dodatkami do warzyw. Dać do rondla,dodać kminek , a osobno zrobić zasmażkę na maśle. Do gorących buraczków dodać zasmażkę ,doprawić do smaku wg.swojego smaku,zasmażyć. Smacznego życzę!