Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pierwszy raz dodałam kminek do buraczków z ciekawości smaku.Powiem wyszły przesmaczne:)
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33504
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 111
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33504
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 111
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Składniki
Buraki umyte ugotować w łupinach około 1 godz.Wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki lub w młynku do mielenia mięsa z dodatkami do warzyw. Dać do rondla,dodać kminek , a osobno zrobić zasmażkę na maśle. Do gorących buraczków dodać zasmażkę ,doprawić do smaku wg.swojego smaku,zasmażyć. Smacznego życzę!