Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorska, bengalska wersja greckich tzatzików.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1546
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231953
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1546
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231953
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Składniki
Ogórki obrać cienko i zetrzeć na najgrubszej tarce. Posolić. Zachowujemy obfity sok. Koperek umyć, posiekać bardzo drobno. Czosnek obrać, przycisnąć przez praskę. Połączyć twaróg z resztą składników, dobrze wymieszać. Przełożyć do słoiczków, włożyć do lodówki i odczekać 1 noc przed podaniem. Przy podaniu pokropić odrobiną oliwy z oliwek i udekorować pióropuszem z koperku.