Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorska, bengalska wersja greckich tzatzików.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Ogórki obrać cienko i zetrzeć na najgrubszej tarce. Posolić. Zachowujemy obfity sok. Koperek umyć, posiekać bardzo drobno. Czosnek obrać, przycisnąć przez praskę. Połączyć twaróg z resztą składników, dobrze wymieszać. Przełożyć do słoiczków, włożyć do lodówki i odczekać 1 noc przed podaniem. Przy podaniu pokropić odrobiną oliwy z oliwek i udekorować pióropuszem z koperku.