Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorska, bengalska wersja greckich tzatzików.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1126
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1126
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13139
Składniki
Ogórki obrać cienko i zetrzeć na najgrubszej tarce. Posolić. Zachowujemy obfity sok. Koperek umyć, posiekać bardzo drobno. Czosnek obrać, przycisnąć przez praskę. Połączyć twaróg z resztą składników, dobrze wymieszać. Przełożyć do słoiczków, włożyć do lodówki i odczekać 1 noc przed podaniem. Przy podaniu pokropić odrobiną oliwy z oliwek i udekorować pióropuszem z koperku.