Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My bardzo lubimy takie pieczarki. Aromatyczne, pyszne.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1045
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4685
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1338
Składniki
Ząbek czosnku pokroić drobniutko. Na patelni rozgrzać masło klarowane dodać pokrojony czosnek i całe papryczki. Chwilę smażyć na małym ogniu. Dodać oczyszczone, umyte i osuszone całe pieczarki. Dodać sos sojowy. Pieczarki smażyć i cały czas mieszać, aż sos prawie cały wyparuje, a pieczarki będą ciemne. Podawać ciepłe, posypane natką pietruszki. Smacznego.