Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My bardzo lubimy takie pieczarki. Aromatyczne, pyszne.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 188
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4209
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 188
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4209
Składniki
Ząbek czosnku pokroić drobniutko. Na patelni rozgrzać masło klarowane dodać pokrojony czosnek i całe papryczki. Chwilę smażyć na małym ogniu. Dodać oczyszczone, umyte i osuszone całe pieczarki. Dodać sos sojowy. Pieczarki smażyć i cały czas mieszać, aż sos prawie cały wyparuje, a pieczarki będą ciemne. Podawać ciepłe, posypane natką pietruszki. Smacznego.