Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy chlebek doskonały z masełkiem lub dżemem :)
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 84
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 116
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 84
Składniki
Czekoladę drobno posiekać. Wszystkie składniki oprócz czekolady wymieszać w misce a następnie wyrabiać ciasto ok 15 min (może wydawać się twarde) Po tym czasie dodać posiekaną czekoladę i wyrabiać jeszcze ok 5 min. Wyrobione ciasto włożyć do miski,przykryć i odstawić na 1 godzinę do wyrośnięcia. Po godzinie ciasto wyłożyć i kilka sekund wyrabiać a następnie przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić na godzinę. Po tym czasie piec w temp 180 st ok 45 minut.Smacznego:)