Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy chlebek doskonały z masełkiem lub dżemem :)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1495
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8781
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3153
Polecam.
Odsłon: 1958
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1495
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8781
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3153
Polecam.
Odsłon: 1958
Składniki
Czekoladę drobno posiekać. Wszystkie składniki oprócz czekolady wymieszać w misce a następnie wyrabiać ciasto ok 15 min (może wydawać się twarde) Po tym czasie dodać posiekaną czekoladę i wyrabiać jeszcze ok 5 min. Wyrobione ciasto włożyć do miski,przykryć i odstawić na 1 godzinę do wyrośnięcia. Po godzinie ciasto wyłożyć i kilka sekund wyrabiać a następnie przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić na godzinę. Po tym czasie piec w temp 180 st ok 45 minut.Smacznego:)