Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze smalczykiem własnej roboty smakuje najlepiej.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13715
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41999
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5111
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45893
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13715
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41999
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5111
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45893
Składniki
Wykonanie: Chleb czerstwy zmielić, a żółtka utrzeć z cukrem na parze. Następnie dodać do żółtek zmielony chleb razowy, cynamon, stopione masło i ubitą na sztywno pianę z białek i dokładnie wymieszać. Małą tortownicę posmarować tłuszczem, posypać wiórkami kokosowymi, wlać ciasto i piec 25 minut w temperaturze 170 stopni.