Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze smalczykiem własnej roboty smakuje najlepiej.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33840
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 8047
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 83
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 242
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33840
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 8047
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 83
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 242
Składniki
Wykonanie: Chleb czerstwy zmielić, a żółtka utrzeć z cukrem na parze. Następnie dodać do żółtek zmielony chleb razowy, cynamon, stopione masło i ubitą na sztywno pianę z białek i dokładnie wymieszać. Małą tortownicę posmarować tłuszczem, posypać wiórkami kokosowymi, wlać ciasto i piec 25 minut w temperaturze 170 stopni.