Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki , grzybki, cebule i czosnek marynowany do tego majonez , musztarda francuska i koperek . Wszystkie składniki po połączeniu ze sobą smakują wspaniale.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37360
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37360
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Marynowane grzybki , cebule , czosnek, ogórki pokrój w drobną kostkę , dodaj posiekany koperek .
Składniki na sos połącz ze sobą i połącz wszystko razem , dopraw solą pieprzem i dokładnie wymieszaj . Wstaw do lodówki na 2 godziny . Smacznego .