Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki , grzybki, cebule i czosnek marynowany do tego majonez , musztarda francuska i koperek . Wszystkie składniki po połączeniu ze sobą smakują wspaniale.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1702
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Składniki
Marynowane grzybki , cebule , czosnek, ogórki pokrój w drobną kostkę , dodaj posiekany koperek .
Składniki na sos połącz ze sobą i połącz wszystko razem , dopraw solą pieprzem i dokładnie wymieszaj . Wstaw do lodówki na 2 godziny . Smacznego .