Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkreśla smak wielu wielkanocnych potraw. Zaostrza apetyt.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5932
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 694
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 800
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5932
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 694
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 800
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połowę. Z jajek wyjąć żółtka, rozdrobnić łyżeczką lub widelcem, połączyć z chrzanem. Składniki utrzeć na, w miarę możliwości, gładką masę. No i gotowe :)) Uwaga: U mnie białka zjadła kocica, ale można je zjeść samemu, z bułeczką posmarowaną masełkiem.
SMACZNEGO!