Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkreśla smak wielu wielkanocnych potraw. Zaostrza apetyt.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połowę. Z jajek wyjąć żółtka, rozdrobnić łyżeczką lub widelcem, połączyć z chrzanem. Składniki utrzeć na, w miarę możliwości, gładką masę. No i gotowe :)) Uwaga: U mnie białka zjadła kocica, ale można je zjeść samemu, z bułeczką posmarowaną masełkiem.
SMACZNEGO!