Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podkreśla smak wielu wielkanocnych potraw. Zaostrza apetyt.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 489
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 489
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połowę. Z jajek wyjąć żółtka, rozdrobnić łyżeczką lub widelcem, połączyć z chrzanem. Składniki utrzeć na, w miarę możliwości, gładką masę. No i gotowe :)) Uwaga: U mnie białka zjadła kocica, ale można je zjeść samemu, z bułeczką posmarowaną masełkiem.
SMACZNEGO!