Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do glinowanego camemberta.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2387
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3379
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1431
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2164
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2387
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3379
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1431
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2164
Składniki
Cebulę i rabarbar kroimy bardzo drobno. Na rozgrzanej oliwie najpierw szklimy cebulę a później wrzucamy rabarbar, zioła i cukier. Smażymy cały czas mieszając aż powstanie jednolita masa. Na końcu dodajemy musztardę, solimy i pieprzymy. Chutnej studzimy i podajemy do serów.