Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do glinowanego camemberta.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4441
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154679
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 418
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4441
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154679
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 418
Składniki
Cebulę i rabarbar kroimy bardzo drobno. Na rozgrzanej oliwie najpierw szklimy cebulę a później wrzucamy rabarbar, zioła i cukier. Smażymy cały czas mieszając aż powstanie jednolita masa. Na końcu dodajemy musztardę, solimy i pieprzymy. Chutnej studzimy i podajemy do serów.