Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do glinowanego camemberta.
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 39
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 298
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6474
Czy można zrobić pączki w tak prosty sposób? Oczywiście! A do tego wychodzą z...
Odsłon: 39
Składniki
Cebulę i rabarbar kroimy bardzo drobno. Na rozgrzanej oliwie najpierw szklimy cebulę a później wrzucamy rabarbar, zioła i cukier. Smażymy cały czas mieszając aż powstanie jednolita masa. Na końcu dodajemy musztardę, solimy i pieprzymy. Chutnej studzimy i podajemy do serów.