Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12240
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1378
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12987
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5084
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12240
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1378
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12987
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5084
Składniki
Kapustę poszatkowałem, posoliłem, wymieszałem. Cebulę posiekałem, podsmażyłem razem z selerem i pietruszką na maśle. Dodałem kapustę, zalałem bulionem, przykryłem i na wolnym ogniu dusiłem. Jak kapusta zmiękła, wlałem dwie łyżki octu ryżowego, kilka goździków i łyżkę miodu, trochę pieprzu i łyżkę mąki. Zamieszałem wszystko razem.