Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia litewska
Kapustę poszatkowałem, posoliłem, wymieszałem.
Cebulę posiekałem, podsmażyłem razem z selerem i pietruszką na maśle. Dodałem kapustę, zalałem bulionem, przykryłem i na wolnym ogniu dusiłem. Jak kapusta zmiękła, wlałem dwie łyżki octu ryżowego, kilka goździków i łyżkę miodu, trochę pieprzu i łyżkę mąki. Zamieszałem wszystko razem.
Zawsze gości u mnie na wigilijnym stole. W tym roku półmisek kapusty z grzyba...
Odsłon: 344
Przepisu nie przejęłam od babci (nie znałam jej, urodziłam się już po jej śmi...
Odsłon: 6206
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 484
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 484
Składniki
Kapustę poszatkowałem, posoliłem, wymieszałem. Cebulę posiekałem, podsmażyłem razem z selerem i pietruszką na maśle. Dodałem kapustę, zalałem bulionem, przykryłem i na wolnym ogniu dusiłem. Jak kapusta zmiękła, wlałem dwie łyżki octu ryżowego, kilka goździków i łyżkę miodu, trochę pieprzu i łyżkę mąki. Zamieszałem wszystko razem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mini beziki
Dodatki
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dodatki
Wędzonka wieprzowa.
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Mini beziki
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 67
Pasta jajeczna z rzodkiewką
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna,...
Odsłon: 123