Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Kapustę poszatkowałem, posoliłem, wymieszałem. Cebulę posiekałem, podsmażyłem razem z selerem i pietruszką na maśle. Dodałem kapustę, zalałem bulionem, przykryłem i na wolnym ogniu dusiłem. Jak kapusta zmiękła, wlałem dwie łyżki octu ryżowego, kilka goździków i łyżkę miodu, trochę pieprzu i łyżkę mąki. Zamieszałem wszystko razem.