Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników masełka czosnkowego, którzy uważają, że masło jest niezdrowe (?). Bardzo smaczna, pikantna pasta do chlebka.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 135
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 514
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 230
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 135
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 514
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 230
Składniki
Awokado obierz, usuń pestkę i pokrój na nieduże kawałki. Skrop cytryną, aby nie ściemniało. Czosnek obierz i grubo pokrój, natkę również. Wszystkie składniki zmiksuj blenderem na gładką masę i dopraw do smaku.