Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsty dip w smaku coś pomiędzy tzatzikami a sosem tatarskim. Lekki i świeży;) Alternatywa do ciężkich dipów czosnkowo- majonezowych do przekąsek i mizerii.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Myję ogórki. Zielonego obieram, od kiszonego odcinam końcówkę. Trę na tarce o grubych oczkach.
Czosnek przeciskam przez praskę (lub siekam nożem. Myję koper. Osuszam go na papierowym ręczniku i siekam. Dodaję przyprawy. Mieszam;) Dodaję zwykle do obiadów z ogórkowymi sałatkami lub jako dip z selerem naciowym, słupkami rzepy, ogórka czy marchewki. Smacznego ;)