Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pierwszy rzut oka niezwykłe połączenie, które jednak świetnie do siebie pasuje.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 307
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 317
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 452
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 307
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 317
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 452
Składniki
Ogórki umyć pod bieżąca wodą, zasypać 1 łyżką soli i odstawić na 10 minut. Następnie dokładnie opłukać.
W garnku zagotować wodę z octem jabłkowym, solą oraz wszystkim pozostałymi składnikami – za wyjątkiem cytryny.
Ogórki przełożyć do słoika, dodać plastry cytryny i zalać przygotowaną zalewą.
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej, następnie przełożyć do lodówki. Ogórki są gotowe do jedzenia po 3 dniach.