Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto jesienią zrobić sobie zapas, bo nadaje się do wielu potraw :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Wszystkie składniki zmieszać. Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku. Jeśli mielicie składniki bezpośrednio przed wykonaniem przyprawy, to zwróćcie uwagę, żeby zdążyły ostygnąć, bo czasem młynki podgrzewają. Wszystko musi być zimne.