Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka chwil i gotowe. Bez konserwantów, bez ulepszaczy. Polecam.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 470
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 445
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 42
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 71
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 470
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 445
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 42
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 71
Składniki
Wybić jajko do miseczki. Dodać mąkę pszenną. Zarobić ciasto, najlepiej widelcem. Następnie przenieść ciasto na stolnicę. Powyrabiać. Zrobić cienki wałeczek. Pokroić nożem na małe kawałki. Każdy dawałek ciasta zacierać w dłoniach. Zostawić na stolnicy na 10 min żeby kluseczki obeschły. W garnku zagotować wodę. Dodać pół łyżeczki soli. Wrzucić kluseczki na gotującą się wodę. Gotować ok 4 min. Wylać kluseczki na cedzak. Przelać zimną wodą. Gotowe. Smacznego.