Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do potraw bez konserwantów.
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2835
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 372
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 541
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2835
Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 372
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 541
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i zeszklić na oliwie z posiekany czosnkiem. Resztę warzyw oczyścić, zalać taką ilością wody aby przykryć warzywa, dodać ziele angielski, listek laurowy (1-2 szt.) i gotować przez 15 minut. Przestudzić, zmiksować i przelać do szklanych pojemników. W lodówce można trzymać przez tydzień. Można też zamrozić w małych pojemnikach to wystarczy na dłużej. Używać do zup i potraw.