Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do potraw bez konserwantów.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i zeszklić na oliwie z posiekany czosnkiem. Resztę warzyw oczyścić, zalać taką ilością wody aby przykryć warzywa, dodać ziele angielski, listek laurowy (1-2 szt.) i gotować przez 15 minut. Przestudzić, zmiksować i przelać do szklanych pojemników. W lodówce można trzymać przez tydzień. Można też zamrozić w małych pojemnikach to wystarczy na dłużej. Używać do zup i potraw.