Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zrobionego majonezu :) Jest pyszny, kremowy i wyrazisty w smaku. Idealnie nada się także do świątecznych sałatek, past czy wędlin.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4399
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1860
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30990
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 316
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4399
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1860
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3623
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30990
Składniki
Jajko sparzyć wrzątkiem i dokładnie wyszorować. Wbić do wysokiego słoika. Dodać pozostałe składniki i zacząć miksować blenderem ręcznym od dna naczynia, pulsacyjnie, stopniowo przesuwając blender ku górze.
Miksować do czasu, aż majonez będzie kremowy i gęsty. Przechowywać w lodówce do 7 dni.