Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zrobionego majonezu :) Jest pyszny, kremowy i wyrazisty w smaku. Idealnie nada się także do świątecznych sałatek, past czy wędlin.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12774
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4535
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12774
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4535
Składniki
Jajko sparzyć wrzątkiem i dokładnie wyszorować. Wbić do wysokiego słoika. Dodać pozostałe składniki i zacząć miksować blenderem ręcznym od dna naczynia, pulsacyjnie, stopniowo przesuwając blender ku górze.
Miksować do czasu, aż majonez będzie kremowy i gęsty. Przechowywać w lodówce do 7 dni.