Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zrobionego majonezu :) Jest pyszny, kremowy i wyrazisty w smaku. Idealnie nada się także do świątecznych sałatek, past czy wędlin.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37357
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37357
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Jajko sparzyć wrzątkiem i dokładnie wyszorować. Wbić do wysokiego słoika. Dodać pozostałe składniki i zacząć miksować blenderem ręcznym od dna naczynia, pulsacyjnie, stopniowo przesuwając blender ku górze.
Miksować do czasu, aż majonez będzie kremowy i gęsty. Przechowywać w lodówce do 7 dni.