Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, smaczny, bez konserwantów. Nadaję się do sałatek, jajek, pierogów, na chleb. Doskonały dodatek do wielu potraw.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7861
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1064
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7861
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1064
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
Składniki
Do szklanki blendera wbić jajko, dodać sól, cukier, musztardę, ocet i olej. Blender umieścić w szklance, tak aby dotykał dna i blendować nie odrywając od dna przez około pół minuty, następnie trochę podnosząc blender dokończyć ubijanie majonezu. Gotowy majonez można od razu użyć, albo przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.