Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, smaczny, bez konserwantów. Nadaję się do sałatek, jajek, pierogów, na chleb. Doskonały dodatek do wielu potraw.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 123
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22324
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 153
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 123
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22324
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 153
Składniki
Do szklanki blendera wbić jajko, dodać sól, cukier, musztardę, ocet i olej. Blender umieścić w szklance, tak aby dotykał dna i blendować nie odrywając od dna przez około pół minuty, następnie trochę podnosząc blender dokończyć ubijanie majonezu. Gotowy majonez można od razu użyć, albo przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.