Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, smaczny, bez konserwantów. Nadaję się do sałatek, jajek, pierogów, na chleb. Doskonały dodatek do wielu potraw.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Do szklanki blendera wbić jajko, dodać sól, cukier, musztardę, ocet i olej. Blender umieścić w szklance, tak aby dotykał dna i blendować nie odrywając od dna przez około pół minuty, następnie trochę podnosząc blender dokończyć ubijanie majonezu. Gotowy majonez można od razu użyć, albo przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.