Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, smaczny, bez konserwantów. Nadaję się do sałatek, jajek, pierogów, na chleb. Doskonały dodatek do wielu potraw.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1414
Składniki
Do szklanki blendera wbić jajko, dodać sól, cukier, musztardę, ocet i olej. Blender umieścić w szklance, tak aby dotykał dna i blendować nie odrywając od dna przez około pół minuty, następnie trochę podnosząc blender dokończyć ubijanie majonezu. Gotowy majonez można od razu użyć, albo przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.