Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy go uwielbiają! Stoimy czasem w kolejkach po to, aby otrzymać burgera z tym przepysznym sosem, ale no właśnie, czy on jest aż tak trudny do zrobienia? W żadnym wypadku. Błyskawicznie przygotujesz go z domowych składników i idealnie nada się nie tylko do burgera.
Miska, nóż, deska do krojenia
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2199
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 258
Składniki
Przygotuj miseczkę. 4 łyżki majonezu przełóż do miseczki.
Pokrój jedną cebulę na bardzo drobno i dorzuć do miseczki z majonezem.
Dodaj łyżeczkę musztardy i wymieszaj składniki. Sos nabierze delikatnie złocistego koloru. Mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Przypraw również sypanym czosnkiem i dodaj ok, 2,5 ml octu winnego i 2,5 g łyżeczki cukru (opcjonalnie, ale podniesie walory smakowe).
Ogórek konserwowy lub kiszony pokrój na bardzo drobną kosteczkę, taką do 3 mm. Możesz również przetrzeć na tarce na mikro oczkach. Tak pokrojonego ogórka dodaj do sosu i wymieszaj. Dodaj według uznania soli i pieprzu. Smacznego!