Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy go uwielbiają! Stoimy czasem w kolejkach po to, aby otrzymać burgera z tym przepysznym sosem, ale no właśnie, czy on jest aż tak trudny do zrobienia? W żadnym wypadku. Błyskawicznie przygotujesz go z domowych składników i idealnie nada się nie tylko do burgera.
Miska, nóż, deska do krojenia
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14351
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19470
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13144
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14351
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19470
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13144
Składniki
Przygotuj miseczkę. 4 łyżki majonezu przełóż do miseczki.
Pokrój jedną cebulę na bardzo drobno i dorzuć do miseczki z majonezem.
Dodaj łyżeczkę musztardy i wymieszaj składniki. Sos nabierze delikatnie złocistego koloru. Mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Przypraw również sypanym czosnkiem i dodaj ok, 2,5 ml octu winnego i 2,5 g łyżeczki cukru (opcjonalnie, ale podniesie walory smakowe).
Ogórek konserwowy lub kiszony pokrój na bardzo drobną kosteczkę, taką do 3 mm. Możesz również przetrzeć na tarce na mikro oczkach. Tak pokrojonego ogórka dodaj do sosu i wymieszaj. Dodaj według uznania soli i pieprzu. Smacznego!