Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy go uwielbiają! Stoimy czasem w kolejkach po to, aby otrzymać burgera z tym przepysznym sosem, ale no właśnie, czy on jest aż tak trudny do zrobienia? W żadnym wypadku. Błyskawicznie przygotujesz go z domowych składników i idealnie nada się nie tylko do burgera.
Miska, nóż, deska do krojenia
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3912
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19857
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2990
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4159
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3912
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19857
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2990
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4159
Składniki
Przygotuj miseczkę. 4 łyżki majonezu przełóż do miseczki.
Pokrój jedną cebulę na bardzo drobno i dorzuć do miseczki z majonezem.
Dodaj łyżeczkę musztardy i wymieszaj składniki. Sos nabierze delikatnie złocistego koloru. Mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Przypraw również sypanym czosnkiem i dodaj ok, 2,5 ml octu winnego i 2,5 g łyżeczki cukru (opcjonalnie, ale podniesie walory smakowe).
Ogórek konserwowy lub kiszony pokrój na bardzo drobną kosteczkę, taką do 3 mm. Możesz również przetrzeć na tarce na mikro oczkach. Tak pokrojonego ogórka dodaj do sosu i wymieszaj. Dodaj według uznania soli i pieprzu. Smacznego!