Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos do hamburgerów ma lekko pikantny i słodko-kwaśny smak jednocześnie. Świetnie pasuje do burgerów, hot-dogów, frytek, pieczonych ziemniaków czy kanapek. Dodatek szalotki i ogórka kiszonego podkręca smak, ale bez nich domowy sos jest równie dobry.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 509
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 509
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
Do miseczki przełóż majonez, ketchup i musztardę. Wymieszaj dokładnie trzepaczką lub łyżką aż składniki się połączą.
Dodaj cukier, ocet winny i sok z ogórków kiszonych. Wymieszaj ponownie. Na koniec dopraw solą i pieprzem.
Jeśli domowy sos do hamburgerów nie musi być idealnie gładki, obierz szalotkę i zetrzyj ją na tarce. To samo zrób z ogórkiem kiszonym. Dodaj do sosu i wymieszaj łyżką.
Gotowy sos odstaw do lodówki na minimum 30 minut, aby składniki się przegryzły.