Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchew odkrywamy na nowo :D Orzeźwiający anyż połączony z czosnkiem daje niesamowity aromat.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117917
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8320
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3092
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2038
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117917
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8320
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3092
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2038
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1502
Składniki
Marchewki obieramy i kroimy w julienne (słupki). Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy marchew ,podsmażamy kilka minut i zalewamy bulionem.
Dusimy do miękkości ,odparowujemy z nadmiaru płynu. Dodajemy zmielone nasiona kopru włoskiego ,przeciśnięty przez praskę czosnek oraz imbir. Chwilę podsmażamy ,oprószamy bułką tartą. Całość doprawiamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.