Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchew odkrywamy na nowo :D Orzeźwiający anyż połączony z czosnkiem daje niesamowity aromat.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25792
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2847
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1345
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25792
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2847
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1345
Składniki
Marchewki obieramy i kroimy w julienne (słupki). Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy marchew ,podsmażamy kilka minut i zalewamy bulionem.
Dusimy do miękkości ,odparowujemy z nadmiaru płynu. Dodajemy zmielone nasiona kopru włoskiego ,przeciśnięty przez praskę czosnek oraz imbir. Chwilę podsmażamy ,oprószamy bułką tartą. Całość doprawiamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.