Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda zielona cukinia, cebula cukrowa, kolorowe słodkie papryczki, pomidorki koktajlowe oraz ser feta ich smak został podkreślony szczyptą pikantnych przypraw.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117786
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8257
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1951
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1459
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117786
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8257
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1951
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1459
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na maśle. Dodajemy pokrojone w plasterki papryczki i cukinię dusimy 2-3 minuty. Całość posypujemy przyprawą aglione seasoning. Dodajemy pomidorki pokrojone na połówki, drobno posiekane liście selera oraz pokrojoną w kostkę feta. Dusimy 2-3 minuty. Podajemy z pieczywem czosnkowym .