Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda zielona cukinia, cebula cukrowa, kolorowe słodkie papryczki, pomidorki koktajlowe oraz ser feta ich smak został podkreślony szczyptą pikantnych przypraw.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 515
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10375
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13468
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 515
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10375
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13468
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2727
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na maśle. Dodajemy pokrojone w plasterki papryczki i cukinię dusimy 2-3 minuty. Całość posypujemy przyprawą aglione seasoning. Dodajemy pomidorki pokrojone na połówki, drobno posiekane liście selera oraz pokrojoną w kostkę feta. Dusimy 2-3 minuty. Podajemy z pieczywem czosnkowym .