Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się nie ma co się lub, to się lubi co się ma. A nie mam grilla. Więc używam elektrycznego. I zaczynam go coraz bardziej lubić.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Składniki
Z przypraw przygotowuję mieszankę. Mieszam z wodą i olejem. Papryki oczyszczam. Przekrawam w poprzek na pół. Dzielę każdą połówkę na 4 części. Cebulę obieram. Dzielę na 8 części. Pieczarki obieram. Dzielę na połówki. Wszystkie składniki mieszam i łączę z przyprawami. Czekam, aż wszystko dobrze pokryje się marynatą. Odstawiam na bok na jakieś 15 minut. Po tym czasie nadziewam wszystko na osiem patyków szaszłykowych. Grill elektryczny rozgrzewam do 3/4 mocy. Układam po cztery szaszłyki i podgrzewam 7-9 minut. Odkładam na bok. Wrzucam drugą partię. Zdejmuję z grilla. Podaję.