Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz na pierogi wigilijne to świetne rozwiązanie, jeśli chcemy wykonać to tradycyjne danie. Pyszna masa farszu to smaczne połączenie, które na pewno nie jednemu zasmakuje. Robi się go w prosty sposób, a wykonane pierogi z nim smakują naprawdę wybornie, są też w pełni wegetariańskie.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6396
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1999
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6396
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1999
 
         
         
                Składniki
Rozgrzewamy masło kalrowane na patelni lub olej rzepakowy i pokrojoną w cieńkie talarki porę podsmażamy na szklisty kolor. Ziemniaki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy wodą, dodajemy odrobinę soli i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu ziemniaków, przeciskamy je przez praskę i łączymy z podduszoną porą i rozdrobnionym serem twarogowym. Dobrze wyrabiamy. Doprawiamy przyprawami i farsz jest gotowy.