Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz na pierogi wigilijne to świetne rozwiązanie, jeśli chcemy wykonać to tradycyjne danie. Pyszna masa farszu to smaczne połączenie, które na pewno nie jednemu zasmakuje. Robi się go w prosty sposób, a wykonane pierogi z nim smakują naprawdę wybornie, są też w pełni wegetariańskie.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19988
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7025
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244530
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19988
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7025
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244530
Składniki
Rozgrzewamy masło kalrowane na patelni lub olej rzepakowy i pokrojoną w cieńkie talarki porę podsmażamy na szklisty kolor. Ziemniaki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy wodą, dodajemy odrobinę soli i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu ziemniaków, przeciskamy je przez praskę i łączymy z podduszoną porą i rozdrobnionym serem twarogowym. Dobrze wyrabiamy. Doprawiamy przyprawami i farsz jest gotowy.