Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz na pierogi wigilijne to świetne rozwiązanie, jeśli chcemy wykonać to tradycyjne danie. Pyszna masa farszu to smaczne połączenie, które na pewno nie jednemu zasmakuje. Robi się go w prosty sposób, a wykonane pierogi z nim smakują naprawdę wybornie, są też w pełni wegetariańskie.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24915
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1312
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24915
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 98
Składniki
Rozgrzewamy masło kalrowane na patelni lub olej rzepakowy i pokrojoną w cieńkie talarki porę podsmażamy na szklisty kolor. Ziemniaki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy wodą, dodajemy odrobinę soli i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu ziemniaków, przeciskamy je przez praskę i łączymy z podduszoną porą i rozdrobnionym serem twarogowym. Dobrze wyrabiamy. Doprawiamy przyprawami i farsz jest gotowy.