Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna fasolka szparagowa w sosie z dodatkiem aromatycznej przyprawy curry. Doskonały dodatek do mięsa lub jako samodzielne danie.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 267
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8753
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 508
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 267
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8753
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 508
Składniki
1. Jedną łyżkę oleju rozgrzewamy na dużej patelni. Dodajemy gorczycę, kolendrę, goździki. 2. Czosnek oraz imbir obieramy, drobno kroimy, dodajemy do gorczycy. Doprawiamy solą oraz cukrem. Trzy minuty smażymy. 3. Następnie dodajemy cebulę pokrojoną w cienkie piórka. 4. Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, kroimy na połówki i dodajemy do warzyw. 5. Marchew obieramy, myjemy, kroimy w słupki i przekładamy na patelnie. 6. Następnie dodajemy przecier, curry, chili, kostkę warzywną, podlewamy wodą i gotujemy aż warzywa będą miękkie. 7. Na koniec wlewamy jogurt, trzy minutki gotujemy. 8. Gotowe. 9. Smacznego.