Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna fasolka szparagowa w sosie z dodatkiem aromatycznej przyprawy curry. Doskonały dodatek do mięsa lub jako samodzielne danie.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10123
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9174
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6545
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10123
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9174
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6545
Składniki
1. Jedną łyżkę oleju rozgrzewamy na dużej patelni. Dodajemy gorczycę, kolendrę, goździki. 2. Czosnek oraz imbir obieramy, drobno kroimy, dodajemy do gorczycy. Doprawiamy solą oraz cukrem. Trzy minuty smażymy. 3. Następnie dodajemy cebulę pokrojoną w cienkie piórka. 4. Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, kroimy na połówki i dodajemy do warzyw. 5. Marchew obieramy, myjemy, kroimy w słupki i przekładamy na patelnie. 6. Następnie dodajemy przecier, curry, chili, kostkę warzywną, podlewamy wodą i gotujemy aż warzywa będą miękkie. 7. Na koniec wlewamy jogurt, trzy minutki gotujemy. 8. Gotowe. 9. Smacznego.