Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna fasolka szparagowa w sosie z dodatkiem aromatycznej przyprawy curry. Doskonały dodatek do mięsa lub jako samodzielne danie.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 216
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 136
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27805
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 122
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 216
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 136
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27805
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 122
Składniki
1. Jedną łyżkę oleju rozgrzewamy na dużej patelni. Dodajemy gorczycę, kolendrę, goździki. 2. Czosnek oraz imbir obieramy, drobno kroimy, dodajemy do gorczycy. Doprawiamy solą oraz cukrem. Trzy minuty smażymy. 3. Następnie dodajemy cebulę pokrojoną w cienkie piórka. 4. Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki, kroimy na połówki i dodajemy do warzyw. 5. Marchew obieramy, myjemy, kroimy w słupki i przekładamy na patelnie. 6. Następnie dodajemy przecier, curry, chili, kostkę warzywną, podlewamy wodą i gotujemy aż warzywa będą miękkie. 7. Na koniec wlewamy jogurt, trzy minutki gotujemy. 8. Gotowe. 9. Smacznego.